MNG Kargo Mobil dünyayı sizin için küçültüyor

MNG Kargo Mobil Uygulama.MNG Kargo yenilediği mobil uygulaması ile tüm kargo işlemlerinizi daha hızlı ve kolay yapmanıza olanak sağlıyor. İOS ve Android işletim sistemleri üzerinden bir tıkla kurye çağırabilir, gönderinizi takip edebilir, size özel hizmet ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

19.02.2016-Dünyadaki teknolojik gelişmeler tüm alanları etkilediği gibi kargo taşımacılığı sektörüne de yön veriyor. MNG Kargo sektördeki ilk ve tek Teknolojik Aktarma Merkezleri’ne sahip kargo firması olarak teknolojik yatırımlarında alanında öncü olmaya devam ediyor.

MNG Kargo sunduğu yenilikçi çözümler kapsamında yenilediği mobil uygulamasını hayata geçirdi. İOS ve Android işletim sistemli cihazlar için geliştirilen uygulama ile bir tıkla kargo işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebileceksiniz.

Kargo ile ilgili tüm ihtiyaçlarınız avucunuzun içinde

Kullanıcı dostu arayüzü ve işlevsel tasarımıyla MNG Kargo mobil uygulaması kolay kullanım imkanı sağlarken kargo ihtiyaçlarınıza hızlı çözümler sunuyor. MNG Kargo Mobil uygulaması ile işinizin başından ayrılmadan gönderi takibinizi yapabilir, size en yakın şube bilgilerini sorgulayabillir, yurt içi ve yurt dışı gönderileriniz hakkında bilgi alabilir, fiyat hesaplayabilir ve kurye çağırabilirsiniz.

MNG Kargo Mobil IOS için tıklayınız
MNG Kargo Mobil Android için tıklayınız